Vertrouwenspersoon

Beste leden, leiding en ouders van Paula Geerts,

Zoals jullie enige tijd geleden in een mail hebben kunnen lezen, ben ik benaderd of ik mij als vertrouwenspersoon wil inzetten voor jullie vereniging. Nou, dat wil ik graag doen!

Monique van der Heide

Een aantal kennen mij  nog van de jaren 2003 t/m 2007 toen ik leiding was van de welpen. Dat is toen gekomen doordat mijn jongste zoon Menno Stricker, in die tijd als welpje is begonnen bij Scouting Paula Geerts. Hij is ook nu nog steeds een actief lid en leiding.

Ik woon inmiddels bijna 33 jaar in Hoofddorp, maar ben geboren en getogen in Haarlem. Samen met m’n partner Arthur Stricker, en op dit moment nog net met m’n 2 zoons (de oudste gaat eind deze maand samenwonen) en onze hond, hebben we een mooi huishouden. Ik ben een trouwe werknemer van de Rabobank, dat doe ik al bijna 37 jaar. Daarnaast zing ik in een koor, doe Tacoyo (zoek maar op) en train Behendigheid met m’n hond.

Even in vogelvlucht mijn verleden in het verenigingsleven: Als 18 jarige ben ik bij D.W.T. (Haarlemse Zwemvereniging De Water Trappers) terecht gekomen en heb daar samen met een vriendin het synchroonzwemmen op poten gezet en zelf begonnen met waterpolo. Zo’n dertig jaar later ben ik gestopt met de waterpolocompetitie, maar wel blijven hangen bij de club in de vorm van bestuurslid tot op de dag van vandaag.

Ook bij een zwemvereniging heb je met veel mensen te maken, kinderen en ouders, volwassen leden en veel vrijwilligers. In de afgelopen jaren de nodige akkefietjes meegemaakt, de ene lastiger dan de andere, maar wel altijd een uitdaging om het goed te kunnen oplossen.

Op dit moment is het vanwege de Coronacrisis lastig om bij opkomsten of vergaderingen fysiek aanwezig te zijn en kennis te maken met elkaar, maar dat gaan we op een later moment wel doen.

Als één van jullie vragen heeft of ergens mee zit, schroom niet om naar me toe te komen, ik ben er voor jou, ik zal naar je luisteren en met je meedenken hoe we verder kunnen en zullen gaan.

Je kunt me bereiken via