Acties

Ieder jaar lopen we met onze groep diverse acties. Alle opbrengsten hiervan worden gebruikt voor diverse activiteiten en komen altijd ten goede aan de leden.

Wanneer er een actie actief is, wordt dit en tijdens de opkomsten uitgelegd en zal er meer informatie op de website staan.
Naast deze acties zijn we heel blij met alle steun die wij mogen ontvangen van verschillende sponsoren.

Eind 2020 hebben we onze eigen feestdagen webshop gelanceerd. Nu is die gesloten, maar in december gaat die wellicht weer online. dan kan je weer allerlei lekkernijen bestellen en komen de opbrengsten onze vereniging en alle leden ten goede.

Ieder jaar tegen Pasen hebben we onze eigen eieractie. De bevers en Shanti’s en Welpen jongens verkopen dan lootjes aan ouders, buren, juf, meester, familie enzovoort. Die kunnen dan eieren winnen, altijd handig met Pasen!

Gedurende het jaar verzamelen we hiervoor lege eierdozen van 10 of 6 stuks. Andere formaten en/ of plastic verpakkingen kunnen we niet gebruiken en willen we daarom niet hebben!

logo(retina)

Ieder jaar lopen we ook voor Jantje Beton, een deel van die opbrengst komt ten goede aan de club en dus onze leden. Hulp van ouders om ook een avond gezellig mee te lopen met deze collecte is altijd welkom. Onze actiedame Sandra zal tijdig meer informatie verstrekken.

Grote Clubactie

De grote clubactie zal bij de meeste mensen wel bekend zijn. Dit is een actie die bij bijna alle jeugdverenigingen wordt gehouden. Ook hiermee maakt u het mogelijk om extra inkomsten te werven, voor o.a. het opknappen van ons clubhuis/eiland en voor het organiseren van leuke uitjes voor de kinderen.