De welpen (meiden)

Benieuwd naar waar de welpen meiden(de Shanti horde) spelen? Kom mee naar Haveli dorp, zo heet het mensendorp in de jungle…

Onze meiden zijn in de leeftijd van zeven tot elf jaar. Ze zijn gek op ravotten, avonturen en allerlei leuke buitenactiviteiten.
Ook blijven ze graag op het clubhuis een nachtje slapen en gaan ze ieder jaar in de zomervakantie samen met de jongens welpen op zomerkamp!!! We verblijven dan in een clubhuis van een andere scoutinggroep ergens in Nederland en beleven dan altijd spannende en uitdagende avonturen.

Er wordt gewerkt met de acht verschillende activiteitengebieden:

 1. Uitdagende Scoutingtechnieken: activiteiten rondom een techniek, zoals hakken, stoken, kaart en kompas, routetechnieken, pionieren, zeilen en kamperen.
 2. Buitenleven: activiteiten rondom het beleven van de natuur en overleven in de natuur, zoals survival, kennis van plant en dier, milieu, natuurbeheer en weer.
 3. Expressie: activiteiten waarmee je je kunt uitdrukken, zoals dansen, filmen, handvaardigheid, toneelspelen, muziek maken en schrijven.
 4. Sport & Spel: sporten, postenspelen, renspelen, gezelschapsspelen en teamspelen.
 5. Identiteit: activiteiten die te maken hebben met wie je zelf bent (zelfbeeld), je levensovertuiging en de identiteit van je groep.
 6. Samenleving: activiteiten die te maken hebben met je eigen omgeving, het cultureel erfgoed en de maatschappij (maatschappelijke participatie).
 7. Internationaal: activiteiten rondom kennis over Scouting wereldwijd (bijvoorbeeld JOTA-JOTI), internationale uitwisselingen en andere culturen.
 8. Veilig & Gezond: activiteiten rondom voeding en veiligheid (zowel fysiek als emotioneel).

Opkomsttijden:

Zaterdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Uniform:

 • Blauwe (oude) spijkerbroek

onderstaande artikelen komen van Scouting Paula Geerts en zijn niet in de Scoutshop te koop. Bij de installatie kun je die aanschaffen en als je ze later onverhoopt kwijt bent kan je via onze webshop nieuw bestellen.

 • Paula Geerts das (€ 7,50)
 • Paula Geerts dasring (€ 2,50)
 • Paula Geerts Naambandje (€ 2,50)

Optioneel:

 • Paula Geerts T-shirt (€ 10,00)
 • Paula Geerts cap (€ 5,00)

Klik hier voor de Shanti Glossy
Let op GROOT PDF bestand (87,26Mb)