Welkom op de website van onze Scoutinggroep, Paula Geerts.

Hier vindt u alle informatie over onder andere lid/ leiding worden, opkomsttijden, wat impressie foto’s en nieuws ! Heeft u nog vragen over iets en kunt u het niet vinden op de website, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Honk_2012_netjes

De leden van Scouting Paula Geerts zijn verdeeld in leeftijdsgroepen, de zogenaamde speltakken.

De bevers, welpen en shanti’s zijn vaak op ’t Honk of in het bos te vinden. Meer informatie is te lezen op de specifieke speltakpagina’s.

De oudere leden van Scouting Paula Geerts, het waterwerk, gaan zodra het weer het toelaat zeilen op de Westeinderplassen. Daar hebben we ook ons eigen eiland met ligplaatsen voor onze boten, veelal zogenaamde Lelievletten. Maar voor de oudere leden zijn er ook ander boten.

Voordat je lid wordt van Scouting Paula Geerts mag je 3 keer vrijblijvend komen kijken, dit kan echter pas overleg met de leiding. Vul daarvoor ons aanmeldformulier in. Wij nemen dan na ontvangst daarvan z.s.m. contact op.

In het winterseizoen worden de boten uit het water gehaald om onderhoud te plegen, schuren, schilderen etc. De binnen- en de buitenkant dus dan moet je de boot draaien. Hoe dat gaat zie je hieronder.

Bij ons is er altijd wat te beleven. Hou je van gekkigheid, buitenspelen, spannende avonturen en leuke spelletjes?

Dan is Scouting Paula Geerts echt iets voor jou! Heb je interesse, vul dan snel het aanmeldformulier in zodat wij contact met je op kunnen nemen.

We hebben onze eigen webwinkel. Voor alle T-shirts, sweaters en nog veel meer.

Lees hier verder een uitgebreid verhaal over de geschiedenis van de vloot.

ons eiland:

Eiland

Bron: Google maps

button vrienden

 

 

iedere leidinggevende en/ of andere volwassene is in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG) Deze worden geregistreerd bij Scouting Nederland in SOL

Mocht er iets zijn waar je als lid met jouw leiding niet uitkomt, of als leiding niet met het bestuur, of je zit ergens anders mee, dan hebben we bij Paula Geerts ook een vertrouwens persoon, Monique waar je terecht kan.

Verdere informatie vind je op de speciale vertrouwenspersoon pagina.

Ook hebben we een beleidsplan waarin we o.a. onze doelstellingen, missie en toekomstvisie beschreven hebben. Dit beleidsplan wordt iedere vijf jaar geactualiseerd en zonodig ook tussendoor bijgewerkt. De meest actuele versie is op te vragen bij ons secretariaat.